ΕΞΑΓΛΩΣΣΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ
Πολυτελή σκληρόδετα και χρυσότυπα βιβλία με περιεχόμενο σε 6 γλώσσες.
Τρία υπέροχα σκληρόδετα πολύγλωσσα βιβλία 156 σελίδων για τα εκθαμβωτική γοητεία της Αρχαίας και Βυζαντινής Ελλάδας. Τρία πολυτελή λευκώματα σε εξαιρετική ποιότητα με μαγευτικές φωτογραφίες και διαφωτιστικά κείμενα που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων αυτών που γνωρίζουμε σήμερα για τα σπουδαιότερα μνημεία της αρχαιότητας, τις ορθόδοξες εικόνες και τον μινωικό πολιτισμό. Γραμμένα από επιστήμονες και συγγραφείς με εκτενή πείρα στις ελληνική ιστορία και τις εκδόσεις, τα βιβλίο έρχεται σε κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης βιβλιοδεσίας και συσκευασίας, με βαρύ χαρτί και χρυσότυπο εξώφυλλο. 
Το έργο χωρίζεται σε δύο τμήματα, το Πανόραμα και τα Κυρίως κείμενο. Το Πανόραμα να είναι ένα εκτεταμένο φωτογραφικό άλμπουμ με λεζάντες σε έξι γλώσσες, με μοναδικές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Το Κυρίως τμήμα αποτελεί το πλήρες αφήγημα σε έξι γλώσσες ( Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Ελληνικά ). Κάθε βιβλίο περιέχει και τις 6 γλώσσες.
Πολυτελή εξάγλωσσα βιβλία κορυφαίας ποιότητας παραγωγής, με βαρύ χαρτί 120 gr και χρυσότυπο σκληρό εξώφυλλο 
ΜΕΓΕΘΗ       Σελίδες: 156      Διαστάσεις: 22 x 22,5 x 1,6 cm       Βάρος: 715 gr
ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
Κωδικός:  0110
Τα δώδεκα πιο εμβληματικά μνημεία της αρχαίας Ελλάδας που αποτελούν θαυμαστούς προορισμούς, μνημεία που όλοι πρέπει κάποια στιγμή να τα επισκεφθούν. 

Ακρόπολη Αθηνών, Δελφοί, Ολυμπία, Δήλος,
Θήρα & Κυκλάδες, Επίδαυρος, Κνωσός, Βεργίνα, Δωδώνη, Μυκήνες, Ναός Επικούρειου Απόλλωνα, Πυθαγόρειο & Ηραίο. 


ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Κωδικός:  0140
Η μεγάλη βυζαντινή ορθόδοξη παράδοση της αγιογραφίας που δημιούργησε και εξακολουθεί να δημιουργεί λατρευτικά αντικείμενα μοναδικής καλλιτεχνικής ποιότητας. Ένα πολυτελές λεύκωμα με μαγευτικές φωτογραφίες και διαφωτιστικά κείμενα που προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων αυτών που γνωρίζουμε σήμερα για την Χριστιανική Ορθόδοξη Τέχνη.


ΜΙΝΩΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ
Κωδικός:  0180
Η απίστευτη ομορφιά των μινωικών θησαυρών, αρχίζοντας από το 3000 π.Χ., όταν η Κρήτη ήταν το δυτικό άκρο του κόσμου. Ένα πολυτελές λεύκωμα με μαγευτικές φωτογραφίες και διαφωτιστικά κείμενα που προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων αυτών που γνωρίζουμε σήμερα για τον Μινωικό Πολιτισμό.